menu

Lezingen

Innerlijke kruistocht

"Mijn innerlijke kruistocht is begonnen: die van mijn hoofd naar mijn hart. Ik heb besloten om op weg te gaan, helemaal alleen. De huur is opgezegd, ik heb mijn baan, "aanzien" en relatie allemaal op het spel gezet. Waarom? Om op weg te gaan naar het Priesterseminar in Stuttgart om daar te gaan studeren. De weg voert mij langs de Werfklas, een particuliere Waldorfschool in Culemborg, waar ik de komende maanden nog mijn oude werk als leerkracht uitoefen om daarna mijn pad te gaan vervolgen."

Dit zou zo het begin kunnen zijn van een boek maar het is mijn eigen verhaal. Wat beweegt mij om zoiets in deze wankelende tijd te ondernemen en al mijn zekerheden op te geven en los te laten?

(Levens)kunst, pedagogie en esoterie

Je kunt mij uitnodigen om te komen vertellen over mijn wonderlijke leven tot dusver waarin ik leefde als kunstschilder, als beroepsgoochelaar, als meester, als mede-oprichter van een eigen ongesubsidieerde vrijeschool (het Vasteland), als magisch speelgoedmaker, als biologische tuinder, als bakker, als muizenvallenverzamelaar en nog zo wat. Ik vertel over mijn ervaringen, tegenslagen en levenslessen en over wat mij werkelijk bewoog, beweegt en inspireert. Ik geef ook lezingen over kunst, pedagogie en esoterie.

Vergoeding

Ik vraag alleen een vrijwillige bijdrage en een reiskostenvergoeding. Verder niets...

© Waldar 2024