menu

Flowforms boetseren

Flowforms boetseren

Binnenkort worden mijn schilderworkshops uitgebreid met de mogelijkheid om een binnenhuis flowformmodel te boetseren, die gebruikt kan worden voor het schilderproces en waarmee dus je eigen gewerveld water gemaakt kan worden. Een aardewerken kom waarin jouw zelfgemaakte flowform precies past, met aan de zijkant een mogelijkheid om je penselen in te zetten.

(meer flowform-informtie op subknop "achtergronden')

Workshop

Het wordt een workshop van twee aaneengesloten dagen waarin je je eigen flowform gaat boetseren, die na de workshop door mij dan geglazuurd wordt. Een speelse workshop waarin we boetserend en spelend het karakter van stromend water gaan ontdekken. Ik maak voor jou een passende aardewerken kom en monteer een stille waterpomp toe aan het geheel. Wanneer alles klaar is, krijg je een bericht en kun je het geheel komen ophalen.

Wat ga je leren?

  • achtergronden over de geheime kracht van water
  • wat zijn flowforms en hoe werken ze?
  • verschillende boetseertechnieken en materiaalkennis (klei & gereedschap)
  • inhoudelijke achtergronden m.b.t. schilderkunst en antroposofie

Kosten

Lijkt het jou leuk om mee te doen? Deelname kost 350 euro per pesoon, incl. cursusdagen, materiaal, biologisch lunch, stookkosten en montage. Wil je op de hoogte worden gehouden of alvast een plekje reserveren : stuur dan een bericht naar:

Lokatie en data worden later bekend....

  • De cursus kan in Culemborg gegeven worden maar ook op elke eigen voorgestelde lokatie in besloten groep (minimaal 10 personen).

© Waldar 2024