Stichting Waldar 

Stichting Waldar richt zich op het scheppende; het alsmaar stromende.

Het waterelement; nauw verwant aan de etherwereld zijn hierbij centraal.

Het waterelement ontmoeten we letterlijk bij het boetseren van de flowform. Je helemaal verbinden met het ‘waterelement' doet ook het stromende (het etherische) in jouw activeren. De flow form werkt dan ook revitaliserend voor tuin, huis en jezelf.

De etherwereld; de scheppende wereld, die overal om ons heen is kan gerevitaliseerd worden door de natuurlijke beweging van het water ; die door de flow form weer kan ontstaan. De wonderlijke wereld van de waterwerveling kan op deze wijze, zowel uiterlijk als innerlijk weer beleefbaar worden.

Ook met de klanken van de spraak (chirofonetiek) kan er weer iets in beweging gebracht worden; waardoor er weer sprake kan zijn van een stukje ‘ heel wording' voor kind en volwassenen.

Bij de scholing van ‘levenskrachten/ vormkrachten waarnemen scholen we ons meer bewustzijn te ontwikkelen voor het waarnemen van de vormkrachten/ levenskrachten wereld. Als we ons met meer bewustzijn met deze wereld verbonden voelen, kunnen we ook met meer bewustzijn er mee samenwerken.

 

naar boven